Menu

Workshops

Leef je eens lekker uit met bloemen

Ga je graag zelf creatief aan de slag met bloemen? Alleen of met de kinderen? Wil je een fijne activiteit organiseren voor je vriendengroep of vereniging? Zoek je een passende workshop voor een teambuildingevenement? Of wil je gewoon eens wat anders voor jouw verjaardagsfeestje of dat van de kinderen? Ben dompelt groot en klein vol enthousiasme onder in de magische wereld van de bloemenkunst. Boeiend, leerrijk en vooral heel plezant!

Tijdens zijn workshops deelt Ben graag al zijn kennis, ervaring én enthousiasme met jou en je medecursisten. Hoewel ‘cursisten’ misschien niet het juiste woord is… Saaie theorie is immers uit den boze in Bens workshops. Je krijgt terloops natuurlijk wel de nodige tips en tricks mee, maar het draait vooral om het botvieren en verfijnen van je eigen creativiteit. Niks zo fijn als van nul te beginnen en te eindigen met een prachtige bloemencreatie.

Ben selecteert voor zijn workshops zoveel mogelijk natuurlijke materialen en seizoensbloemen om mee te werken. Volg je een workshop op de Bloemenplukweide te Aartselaar? Dan gebruiken we verse, biologisch gekweekte bloemen van de weide. Ben zorgt overigens voor alles wat nodig is om er voor jou een zorgeloze, creatieve en plezierige workshop van te maken. Zelf hoef je alleen je enthousiasme en een schort mee te brengen.  

Een workshop van Bens Bloemenkunst kun je boeken voor zes tot veertien personen, vanaf 35 euro per persoon. Wil je graag alleen of met een kleinere groep komen? Dan werkt Ben voor jou een speciaal voorstel op maat uit, niet alleen financieel maar ook inhoudelijk. De workshops vinden plaats op de Bloemenplukweide in Aartselaar (Groenenhoek, tegenover huisnummer 27) of op een andere af te spreken locatie.

Geprikkeld? Schrijf dan nu in!

Boeketten maken algemeen
€ p.p. | min. max.pers.
Boeketschikken in vaas
€ p.p. | min. max.pers.
Bloemschikken
€ p.p. | min. max.pers.

Organiseer je

een workshop?

Neem contact op!

flower
  • (* verplicht in te vullen)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.